Marturii scrise

 1. Am descoperit terafertilul in iarna lui 2013 pe internet ,la iceput am fost sceptica dar am cumparat de proba un sac de 10 kg pe care lam folosit in primavara la plantat rosii in solar.Noi producem doar din 2011 rosii si ardei si am fost foarte multumiti dar pe perioada de vara aveam probleme cu bolile la tomate in solar .Am urmarit diferentele dintre plantele din 2011 si 2012 fata de plantele cu terafertil din 2013 avind poze facute in toate fazele de crestere.Intradevar terafertilul isi merita reclama ,plantele sau pornit extraordinar florile nu au mai avortat in perioada calda iar productia si gustul au fost super si noi nu am pus decit o cantitate foarte mica la fiecare planta.Dupa 2 saptamini de la plantarea tomatelor in solar am mai cumparat terafertil si am pus si la ardei si vinete iar productia a fost fantastica dar in primul rind nu am mai avut probleme cu bolile si am putut face nari economi la stropiri mai ales cind plantele sint pe rod si trebuiau culese mai des.Acum pregatim rasadurile pentru anul acesta si vom amesteca in turba si terafertil.

 2. da este foarte bun ! eu acum am folosit 12 saci a cate 10 kg la o suprafata de 8 arii si cand incercam s-a mai fertilizez solul cu alte ingrasaminte (chimice) rosiile dadeau semne de exces de fertilizant,subtiau frunzele,deci avea destul in sol !!! plantele au avut o culoare de verde inchis pe toata perioada cuturii si ingrasaminte chimica nu prea am mai folosit ! anul acesta l-am folosit si la rasad (repicat) s-au facut de plantat fara s-a mai folosesc altceva, am folosit 3 saci la 10mi de fire repicate 10 cm pe 10 cm .super !!

 3. CERCETATOR ING. MOGOS GABRIE

  Folosesc Terrafertil la toate tipurile de culturi in solar si camp deschis. Fiind un ingrasamant relativ nou, prima data l-am testat la rosii si castraveti in solar, la varza si gogosari in camp. Rezultatele au fost uimitoare, Terrafertil implicandu-se nu numai in nutritia plantei la faza de startare (asigurand necesarul de fosfor, azot proteic dar si calciu, magneziu si microelemente), dar mai ales la consolidarea sistemului imunitar. Am constatat ca prin folosirea Terrafertil la gogosari, nu a mai aparut acea “bacterioza” care pana atunci era prezenta an de an. Explicatia e simpla: prin folosirea azotului chimic in trecut, acesta crea un mediu friguros in sol care asociat cu un climat rece si umed specific debutului primaverii, nu permitea dezvoltarea radiculara si faforiza aparitia acestei boli. Aplicand Terrafertil, azotul proteic din acesta, nu a mai creat acel mediu nefavorabil, iar cantitatea mare de fosfor si calciu, a contribuit decisiv la intarirea sistemului imunitar si radicular, astfel ca planta s-a dezvoltat rapid, formandu-si o radacina viguroasa, tulpina mai groasa si de un verde inchis, culoare remarcata si la frunze. Acestea au fost si premizele aparitiei unei rodiri mai mari cu cel putin un gogosar in plus pe planta . Recomand tuturor legumicultorilor Terrafertil pentru a face performanta.

  Vezi video
  Vezi galerie foto

 4. Din fata blocului

  Locuiesc la ANL si in gradinita din fata blocului, (cu pamant mai mult galben decat negru) in luna octombrie, am plantat un pom, la radacina caruia am administrat o doza mare de Terrafertil (circa 2kg). In primavara anului urmator, cam pe la sfarsitul lunii Mai ,inceputul lunii Iunie probabil, vreuun vecin a aruncat o samanta la intamplare (ca nu a semanat nimeni) si aceasta a cazut in vecinatetea acelui pom (cca 60-80cm distanta). S-a prins si radacina , imediat a inceput sa exploreze solul, cautand hrana. Gasind acel depozit de la radacina pomului, gata mineralizat si prospat descompus, planta si-a “infipt coltii,” devorand materia organica. Imediat s-a intins pe toata gradina (25 de metri patrati) a facut zeci de flori si in total 10 pepeni de 9-10kg fiecare. In poza se vad 5 pepeni care au aparut primii si toti odata, apoi restul. Eu am mancat doar unul, de restul a beneficiat toata scara blocului (desi m-am straduit doar eu cu udarea). Planta a devenit vedeta, toti care treceau o admirau vazand pepenii, dar si dimensiunea si sanatatea curpenului. Concluzia e una simpla si clara. Recomand tuturor celor care pun legume, pomi sau orice in gradina personala, folosirea acestui ingrasamant organic si natural.

  Vezi galerie foto

 5. Este o minune practic acest Terrafertil si pe viitor ma voi axa numai pe el. Productia este foarte buna, aproape dubla fata de celelalte ingrasaminte.

 6. In aceasta primavara am ales sa infiintez un solar si am folosit inca de la plantare Terrafertil. Eu am mai adus pe cate cineva mai priceput si a fost impresionat de bogatia plantei, de vigoarea ei, de sanatatea ei si mai ales de productie.

 7. Este deosebit. Este ceva care putem spune ca depaseste traditionalele ingrasaminte. Avem cativa clienti care au ramas stupefiati de aceasta realizare cu ingrasamantul Terrafertil.

 8. Dupa doua saptamani de la aplicare am observat un fenomen cu totul si cu totul deosebit. Deci pot sa va spun ca e prima data cand vad o schimbare atat de radicala fata de varianta netratata. Am inceput sa chem si pe altii sa vada ce minune a facut acest produs.

 9. Am incercat si eu si am pus la o floare o lingura. Rezultatele sunt spectaculoase. Floarea a inceput sa dea frunzulite verzi si parca o ,,trage,, ceva din pamant. Vreau sa incerc la primavara la pomi fructiferi si legume.

Adauga o marturie

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>