Terrafertil la Radio

Asculta aici spotul radio

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Concurs Terrafertil

Perioada desfăşurare: 17 martie – 9 mai 2014 / 8 saptamani

Emisiunea la care se difuzează: Viaţa la Ţară / 8 săptămâni x 5 ediţii/săpt = 40 editii

Promovarea concursului: printr-un spot de promovare, în cadrul emisiunilor Bună Dimineaţa Gospodari (promo la ora 8:05) şi Vrem să Ştii (promo la 10:05). „Concurs la Antena Satelor ! In fiecare zi, de luni pana vineri, la emisiunea Viata la Tara intri in posesia unui sac de ingrasamant natural Terrafertil. Ramai pe Antena Satelor, asculta textul editiei de concurs si la sfarsit prinde cuvantul cheie anuntat”.

La fiecare ediţie, în cadrul emisiunii Viaţa la Ţară, dupa semnalul de concurs, realizatorul va citi un text scurt, legat de ingrasamintele naturale. Va urma un cuvant cheie din cadrul textului citit. Ascultatorii participanti la concurs vor trimite cuvantul cheie prin SMS la nr. de telefon: 0744-323.155, mentionand faptul ca cei care au raspuns corect vor avea sansa de a inra in posesia unui sac de 10 kg de îngrăşământ natural Terrafertil. Totodata concursul Terrafertil va fi vizualizat si pe site-ul nostru www.antenasatelor.ro (unde se poate asculta live postul de radio). Bogdan Ionescu va centraliza răspunsurile corecte si in fiecare zi de luni se vor anunta cate 3 castigatori – atat la radio (inainte de a citi textul etapei), cat si on-line pe site-ul www.antenasatelor.ro, deci in fiecare saptamana sponsorul Terrafertil va oferi cate 3 saci de 10 kg cu îngrăşământ natural.

Un câştigător al unei etape parţiale nu mai are dreptul de a câştiga încă un astfel de premiu. Marele premiu se va acorda luni 12 mai. Acesta va consta într-un Big Bag de 600 kg de îngrăşământ natural Terrafertil oferit de sponsorul concursului Vergreencover SRL. Pentru marele premiu, toate raspunsurile corecte, de la toate cele 40 de ediţii intră în aceeaşi urnă de concurs. Condiţia de a intra in posesia marelui premiu: câştigătorul să se afle pe recepţie în ziua de luni, 14 aprilie, în intervalul orar 12:20 – 14:00. Dacă persoana respectivă nu raspunde la telefon, se va face o nouă extragere.

Expedierea premiilor: intră în sarcina firmei Vergreencover SRL şi se va efectua până cel tarziu 25 mai 2014.

In plus, logo-ul Terrafertil va fi vizibil pe site-ul AntenaSatelor.ro in portiunea destinata partenerilor Antenei Satelor. Vizitatorii site-ului, daca vor da click pe logo-ul Terrafertil vor intra automat pe site-ul www.terrafertil.ro